SCUBA EDUCATION AMSTERDAM is het PADI, TecRec & IANTD duikcentrum van Amsterdam en omstreken.
Voor alle recreatieve en technische duikopleidingen. Flexibele planning, individuele begeleiding en opleidingen op-maat.

donderdag 20 september 2012

De zomer voorbij

De zomer komt langzaam tot zijn einde de dagen worden weer kouder, we gaan weer terug denken aan die mooie duikvakantie die net achter de rug is en gaan gelijk weer kijken wat we volgend jaar gaan doen, mischien wel een vakantie in de winter zo als ik ga doen met kerst en oud en nieuw.
We hopen dat iedereen net zoveel van de zomer heeft genoten als dat wij gedaan hebben.

Je zou ook je herfst en winter kunnen gebruiken om je verder te scholen in de duiksport, denk eens aan alle specialties die je zou kunnen volgen, vraag ons naar de mogelijkheden van Digitaal Onderwater Fotograferen of heb je moeite met je drijfvermogen, we kunnen je de juiste techniek aanleren waardoor je duiken nog relaxter worden en je lucht verbruik daardoor verminderd, of denk eens aan de Diepduik Specialty, al meerdere malen op vakantie gezien dat het op een grotere diepte ook mooi kan zijn maar je brevet weerhoud je ervan, mooie wrakken bezoeken is waar je al tijden van droomt, maar weet je echt wat je moet doen als je een wrak in gaat en wat je zeker niet moet doen.

Je heb dan ook nog een groep die naar grotere dieptes gaan waar een recreatieve duiker niet zou komen gezien het limiet waaronder je brevet valt, dit noemen we Technisch duiken, wil je hier meer over weten dan kan ik je aanraden om contact met Roel Suk (06 - 5167 6979) op te nemen, de eerste DSAT TecRec Instucteur in Nederland die een hele staat van dienst heeft opgebouwd.

We hopen vele van jullie weer eens te spreken om je ervaring te vernemen en nodigen jullie uit om langs te komen.