SCUBA EDUCATION AMSTERDAM is het PADI, TecRec & IANTD duikcentrum van Amsterdam en omstreken.
Voor alle recreatieve en technische duikopleidingen. Flexibele planning, individuele begeleiding en opleidingen op-maat.

zondag 23 september 2012

Duikdag Zeeland

Vandaag weer een dag duiken in Zeeland.

Gelukkig was het weer niet zo erg als voorspelt alhoewel het best fris was met wat wind maar de voorspelde regen (80%) bleef gelukkig uit. De groep zou enkele duiken maken bij de Zeelandbrug en Dreischor. 's-Morgens eerst duiken bij de Zeelandbrug ivm het tij wat om 08.40u. zou zijn, echter we zouden een echte stromingsduik.

Manuel moest deze duik maken voor zijn PADI Advanced cursus en dus doken we net na de kentering zodat de stroming zou oppikken.

Bij aankomst bij de Zeelandbrug was het al aardig druk met duikers en de Belgen :-). Na het omkleden, briefing en de buddy-check zijn we een eindje naar links gelopen zodat, daar zouden we te water gaan en relaxt driften naar de trappen om het water te verlaten na de duik. Iedereen kwam min of meer ;-) weer uit onder de Zeelandbrug en had een goede duik gemaakt. Het zicht was , zoals de laatste jaren gebruikelijk is, beperkt maar de hoeveelheid leven, zoals kreeft, was weer rijkelijk aanwezig.

Na omkleden en debriefen naar het duikcentrum voor een verse vulling en op naar Dreischor. Deze duikstek is populair en logisch, mooie instap, geen stroming en veel onderwaterleven. 
Hier heeft Naomi een aantal mooie foto's gemaakt voor haar PADI DUP specialtyZie meer van haar foto's op onze Facebook-pagina.

Het was weer een mooie duikdag in Zeeland, genoten van de duiken en weer veel gezien onderwater. Op naar de volgende trip.