SCUBA EDUCATION AMSTERDAM is het PADI, TecRec & IANTD duikcentrum van Amsterdam en omstreken.
Voor alle recreatieve en technische duikopleidingen. Flexibele planning, individuele begeleiding en opleidingen op-maat.

maandag 1 oktober 2012

Opleidingsdag

Afgelopen zondag was weer een drukke dag met opleidingen.

Het was een mooie dag met veel zon, watertemperatuur is wel ietsje gedaald maar nog steeds prima om te duiken in natpak. Ongeveer 16 graden aan de oppervlakte en op de bodem rond de 14.

vandaag hebben we de laatste 2 opleidingsduiken gemaakt voor het PADI Open Water Diver brevet. Het was perfect weer met onderwater nog steeds heel veel vis, waaronder enkele vriendelijke kreeftjes die bij een goed visrestaurant heel wat zouden opbrengen ;-). Zou jij dit ook willen zien meld je dan aan voor een duikcursus op:

www.duikcursussen.nl

Borys heeft 2 duiken gemaakt voor zijn PADI Advanced brevet, vandaag stonden de Navigatie duik en de Opsporing- en Bergen duik op het programma. Nu alleen nog de diepe duik en de nachtduik.

Ook vandaag een start gemaakt met 2 PADI Rescue Diver cursisten, Ronald en Gertjan, konden aan de bak. Helaas was het weer ons niet best gezind voor de Rescue cursus, te vlak water, geen golven of wind ..... jammer ;-))). Toch hebben beide heren zich helemaal gegeven ;-) en zijn vast heerlijk op de bank in slaap gevallen. Vooral de oefening ''slepen van een vermoeide duiker'' eiste een maximale inspanning.

Het was een drukke maar goede duik-dag, laten we hopen dat het weer nog lang goed blijft om lekker te duiken.